Komisionerët i’u kanë kthyer numërimit të votave të diasporës pas pauzës.

Në tavolinën e parë të numërimir, Indeksonlinë mëson se Lëvizja Vetëvëndosje po prin me 71 vota, Lidhja Demokratike e Kosovës 13 vota, Partia Demokratike e Kosovës 28 vota, Nisma 7 vota dhe AAK 0 vota.

Këto vota janë në Komunën e Graqanicës me rrethinë.

Ndryshe, numërimi i votae është duke u zhvilluar në 23 tavolinë në QNR./Indeksonline/