Kështu ishte djegur shtëpia e Jakup Krasniqit gjatë luftës

Gresa Krasniqi, vajza e ish-kryeparlamentarit Jakup Krasniqi ka publikuar disa fotografi në Facebook me mbishkrimin “UÇK – ndërmarrje e përbashkët çlirimtare”.

Gresa ka njoftuar se në këto fotografi shihen pamje të shtëpisë së Jakup Krasniqit dhe vëllezërve të tij në Negroc, në vitin 1999.

Shtëpi të cilat janë të djegura dhe të shkatërruara nga forcat serbe.

Jakup Krasniqi së bashku me ish-presidentin Hashim Thaçi, Kadri Veseli dhe Rexhep Selimi po qëndrojnë në Hagë pas akuzave të ngritura nga Prokuroria Speciale.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT