Kështu hanin fëmijët në vitet e ’50-ta (Video)

Ndër vite, ka ndryshuar edhe mënyra e ushqimit.

Por, tavolina ku ka bashkuar të gjithë familjen, ka qenë traditë e cila është përcjellur që nga fillimi.

Mënyra se si kanë ngrënë njerëzit në vitet e 50’ta dhe si hanë sot, kuptojeni në videon e mëposhtme.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT