Kështjella misterioze “mbi re”

Historia e saj është po aq mistike sa edhe pamja e saj.

Kjo vilë e quajtur “Kështjella mbi re” është ndërtuar në vitin 1580.

Ajo ka lidhje me të ashtuquajturit shogunë dhe ofron një pamje të rrallë.

Gjendet në qytetin e Ono në provincën Fukui, Japoni.

Për shkak të lartësisë ajo mbulohet nga retë shpesh herë, transmeton tema.

U ndërtua nga Kanamori Nagachika, një ndër shogunët e perandorisë japoneze në shekullin e 16-të.

2-6 3-7 4-2 5-2 6-2 7-1 8-1 9-1 10-1

- Advertisement -

MË TË FUNDIT