Këshilltari i martesave në Arabinë Saudite jep udhëzime si të rrihet gruaja (VIDEO)

Çdo keqtrajtim ndaj grave është i dënueshëm .Kjo sjellje është e papranueshme dhe e turpshme.

Megjithatë, në shoqëri dhe kultura të ndryshme, ka individë të cilët flasin në lidhje me këtë opsion. Khaled al Saqabi, këshilltar dhe terapist për martesë nga Arabia Saudite, ka lëshuar një video në të cilën shpjegon se si ne duhet të zgjidhim mosmarrëveshjet me “gratë e padisiplinuar.”

Khaled këshillon që së pari të përpiqen me dialog. Kur një problem ndodh, ju duhet së pari të përpiqet të komunikoni. Nëse dialogu nuk ndihmon, Khaled al Saqabi thotë që burrat duhet të heqin dorë nga kryerja e detyrave martesore në shtrat. Në qoftë se edhe kjo dështon në zgjidhjen e mosmarrëveshjes, duhet fizikisht të disiplinohen .

“Shumë gra dëshirojnë të jetojnë jetën në të njëjtin nivel me burrat e tyre. Hapi i parë është për të kujtuar gruan për detyrë ndajë Allahut, hapi i dytë është heqja dorë nga kryerja e detyrave martesore në shtrat,hapi i tretë është rrahja,” ka thënë Khaled al Saqabi.

https://www.youtube.com/watch?v=cUOd2Co1M0U

- Advertisement -

MË TË FUNDIT