Pasi që në QKUK, ka mungesë të gjakut A-negativ, familjarët e Bedri Ibishit, kërkojnë ndihmën tuaj.

Kërkohet ndihmë për gjak të grupit A-negativ për Bedri Ibishin e cila ka nevojë urgjente për këtë lloj gjaku.

Të gjithë ata që kanë mundësi të dhurojnë gjak, le të lajmërohen në numrin e telefonit: 044976099 dhe 049719183