Kërcitja e gishtave si dhe 10 veprime të pasjellshme që i bëni pa vetëdije

Mendoni se jeni të sjellshëm dhe të edukuar? Mbase nuk do mendoni njësoj pasi të lexoni këtë artikull. Pa vetëdije ne shpesh e shkelim etikën me veprimet që bëjmë dhe disa prej tyre i anashkaloni lehtësisht. Nga dollitë te duart në xhepa ju prezantojmë me thyerjet e etikës që bëni.

Më tej po ua rendisim:

Kur ngrihen dolli thoni “gëzuar” 100 herë…

Thoni “kënaqësi që ju njoha” kur prezantoni veten…

Lëpirja e lugës pasi trazoni sheqerin në kafe…

Kërcisni gishtat…

Vendosni telefonin mbi tavolinë kur hani mëngjes, drekoni ose darkoni…

Flisni me zë të lartë…

Shkoni duarbosh në shtëpinë e dikujt që ju ka ftuar…

Lagni gishtat me gjuhë për të ndërruar fletët…

I hyni kontrollit të gjërave të të tjerëve sa herë keni mundësi…

Mbani duart në xhepa…

- Advertisement -

MË TË FUNDIT