KEDS, paralajmëron ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit

KEDS Sh. A. njofton  se  të martën, më  21.04.2015 në  TS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:

 

 • Transformatori Energjetikë T1 prej orës 11:00 deri në orën 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Drenasi, Qendra,  Spitali, Qyteti (një pjesë), qyteti, Lagjja e Feroniklit, Qendra Zejtare, Qytet , Shkolla, Shtrubullovë, Çikatovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Zabel, Shtrubullovë, Vukovc, Potok, Llapushnik, Arllat, Negroc, Vuçak, Gjergjicë, Tërpezë, Berishë, Novosellë, Divlak, Kleqkë, Poklek, Vasilevë, Poklek i Ri, Korroticë, Sankovc, Zabel, Komoran, Gllobar, Vërboc, Tërstenik , Çikatovë, Gllanasellë, Dobroshec, Shkolla e mesme, Ibër Lepenci, Pompat, Gurethyesit, Trasingun, Korrotice, Al Trade, Vatani, Oti Petrol, Kodra, Gurthyesi te Kroni  i Mbretit.

 

 • Transformatori Energjetikë T2 prej orës 12:00 deri në orën 13:00 .

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Drenasi, Qendra,  Spitali, Qyteti (një pjesë), qyteti, Lagjja e Feroniklit, Qendra Zejtare, Qytet , Shkolla, Shtrubullovë, Çikatovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Zabel, Shtrubullovë, Vukovc, Potok, Llapushnik, Arllat, Negroc, Vuçak, Gjergjicë, Tërpezë, Berishë, Novosellë, Divlak, Kleqkë, Poklek, Vasilevë, Poklek i Ri, Korroticë, Sankovc, Zabel, Komoran, Gllobar, Vërboc, Tërstenik , Çikatovë, Gllanasellë, Dobroshec, Shkolla e mesme, Ibër Lepenci, Pompat, Gurethyesit, Trasingun, Korrotice, Al Trade, Vatani, Oti Petrol, Kodra, Gurthyesi te Kroni  i Mbretit.

 

 • Transformatori Energjetikë T3 prej orës 13:00 deri në orën 14:00 .

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do t mbesin: Drenasi, Qendra,  Spitali, Qyteti (një pjesë), qyteti, Lagjja e Feroniklit, Qendra Zejtare, Qytet , Shkolla, Shtrubullovë, Çikatovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Zabel, Shtrubullovë, Vukovc, Potok, Llapushnik, Arllat, Negroc, Vuçak, Gjergjicë, Tërpezë, Berishë, Novosellë, Divlak, Kleqkë, Poklek, Vasilevë, Poklek i Ri, Korroticë, Sankovc, Zabel, Komoran, Gllobar, Vërboc, Tërstenik , Çikatovë, Gllanasellë, Dobroshec, Shkolla e mesme, Ibër Lepenci, Pompat, Gurethyesit, Trasingun, Korrotice, Al Trade, Vatani, Oti Petrol, Kodra, Gurthyesi te Kroni  i Mbretit.

 

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve nga ana e ekipeve të KEDS-it ,  shqyrtimit të mbrojtjëve rele në kthinën 35 kV dhe 10 kV .

 

 

                                                              II

Të shtunën, më 18.04.2015  në NS 35/10 kV Xërxa  do të shkyçet:

 

 • Dalja 10 kV Xërxa, prej orës 09:00  deri në orën 13:00.

 

Gjatë shkyçjes së kësaj dalje, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshati Xërxë, Seperacioni Ganija, Pompa e benzines Jupa, Motel Adora dhe Hotel Europa 1-2.

 

 

Shkyçja bëhet me qëllim të  realizimit te projektit të zhvendosjes së njehsorëve MMO.

 

 

 

                                                                     III

Më 20, 21, 22.04.2015 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

 

 

 • Dalja 10 kV Maxhunaj prej orës 10:00 deri në orën 15:30.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Nedakovc, Sfaraqak i Ulët, Pestovë, Maxhunaj, Dumnice e Ulët, Dumnicë e Eperme, Ropicë, Samadrexhë, Ceceli dhe Sllakovc.

 

 

Shkyçja bëhet me qëllim të pastrimit të traseve në LP 10 kV Maxhunaj.

 

 

                                                               IV

Më 18.04.2015 deri më 21.04.2015  në NS 110/35/10 kV Prizreni I  do të shkyçet:

 

 

 • Dalja 10 kV Podrumi, prej orës 08:00 – 12:00  dhe prej orës 14:00 – 18:00.

 

 

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Atmaxha lV Katolike, Nasheci, Mazrek, Kojushë, Bregdri, Lukuje, Romaja, Trava, Dedaj, Lugishtë e Hasit, Kabash i Hasit, Kushnin i Hasit, Gjonaj Vll; konsumatorët komercialë: Pompa e Ujit Nashec, Pompa e Ujit Kojushë l, Pompa e Ujit Kojushë ll, Pompa e Ujit Bregdri, Pompa e Ujit Dedaj, Pompa e Ujit Lugisht e Hasit, Pompa e Ujit dhe  Kabash i Hasit.

 

Shkyçja bëhet për vendosjen e kabllos optike në linjën Prizren 2 – Fierzë, Shqipëri.

 

 

                                                                 V

Më 18.04.2015 ne NS 110/35/10 kV Lipjani  do të shkyçen:

 

 • Lp 35 kV Lipjani prej orës 11:00 deri në orën 12:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti, Suhadolli, Lepina, Radeva, Skullani, Gracka Vjeter, Qyteti, Ferma, COCA COLA, Fabrika e Letrës, Fabrika Bonita, Shkolla e Mesme dhe Fabrika e Ventilatoreve.

 

 • Lp 35 kV Magure prej orës 12:00 deri në orës 13:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Magura, Aeroporti i Prishtinës, Transmetuesi, Antenat i IPKO-s, Antenat e PTK-s, Radaret e Aeroportit, Fushtica e Nalte, Fushtica e Ulët, Kizharek, Nekoc, Rasinovc, Bainc, Shale, Krojmir, Bainc, Krojmir, Rrreze( Leleqtiq), Medvec, Dobraje, Rreze, Blinaje, Qylage, Poturovc, Torine Poturovc, Gllanice, Harilaqi, Sllatina (një pjesë), Njesia Speciale e Policisë së Kosovës, Exis, Tregfarm, Burimi,  KFOR-i, Pompat e Ujit të Aeroportit, Feronikeli (Miniera ne Magure) , Wind Power dhe  Eko-Kos.

 

 • Lp 35 kV Shtime prej orës 13:00 deri në orën 14:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti i Shtimes, Rashinca, Davidovci, Myzeqina, Gjergjaj, Davidovc, Zotaj, një pjesë e qytetit, Petrova, Mullopolci, një pjesë e qytetit-qendra, lagjja e Pajtimit, Bllacajt, rr.Jete Hasani, Godanci, Shtëpia e Pleqëve, Reçaku, Caraleva, Zborci, Pjetershtica, Karaqica, Kosharja, Gllavica, Lubuct, Maksiti PUTZ, Pompat e ujit, Ndërtesa e Fitores.

 

Shkyçja realizohet për demontimin e sistemeve të vjetra matëse të këtyre daljeve.

 

 

                                                            VI

Të shtunën, më 18.04.2015, në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të shkyçen:

 

 • Dalja 10 kV nr.8 (Stacioni Policor) prej orës 10:00 deri në orën 10:40.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Stacioni i Poilicisë, qendra (njëpjesë), sheshi Zahir Pajaziti, Toskana, pjesa lindore e Stadiumit të Prishtinës.

 

 • Dalja 10 kV nr.10 ( Arberia)  prej orës 10:40 deri në orën 11:20.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: USAID-i.

 

 • Dalja 10 kV nr.12 (Lakrishte) prej orës 11:20 deri ne ora 12:00.

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Lakrishte, Banesat e Tjerrtores, Dardania dhe kazermat.

 

 • Dalja 10 kV nr.14 (Sarajeva) prej orës 12:00 deri në orën 12:40.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Arbëria (një pjesë),  Ambasada Gjermane, pjesa kah varrezat e qytetit.

 

 • Dalja 10 kV nr.15 (Kroi i Bardhe) prej orës 12:40 deri në orën 13:20.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dardania, Kroi i Bardhë.

 

 • Dalja 10 kV nr.16 (Lulishtja) prej orës 13:20 deri ne ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banka e Lubjanës, Lulishte.

 

 • Dalja 10 kV nr.17 (Qafa) prej orës 14:00 deri në orën 14:40.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet Qafa.

 

 

Shkyçja  realizohet për demontimin e sistemeve te vjetra matëse të këtyre daljeve.

 

 

                                                                    VII

Më 20, 21. 04.2015 në NS 110/35/10 kV Kaçaniku do të shkyçet:

 

 • Dalja 10 kV Bobi prej orës 10:00 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

 

Shkyçja bëhet me qëllim të pastrimit të traseve të LP 10 kV.

 

KEDS Sh. A.

Departamenti për Marrëdhënie me Publikun dhe Komunikime

- Advertisement -

MË TË FUNDIT