KEDS ka njoftuar se në disa zona të Kosovës nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, shkaku i punimeve në rrjet.

Ndërprerje të rrymë do të ketë në Gjilan, Prishtinë, Prizren, Gjakovë e komuna tjera.

Njoftimi i plotë:

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Milloshevë (Kodi: 15019005) prej orës 12:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca.

Arsyeja: Per energjizimine Tr Babimovc te shqiptaret

2.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

10/04 KV TS B.Movc i Shqiptareve (Kodi: 15019005164) prej ores 10:30 deri në ora 15:00.

Vendet: Babimoc te Xhamia

Arsyeja: Kryerjen e punimeve ne rrjetin 0.4 kV.

3.

TS 35/10kV Fushë kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vragoli (Kodi: 15018007) prej orës 09:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (nje pjese), Batusa, Henci, Lagja 29 dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja : Inspektim i daljes dhe mirembajtje preventive.

Prizren:

1.

TS 110/35/10kV Prizren 1 I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rahoveci (Kodi: 30000015 ) prej orës 10:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.

Arsyeja : Revizioni i daljes

Gjakova

1.

TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Spitali (Kodi: 81000128 ) prej orës 10:00 deri ne ora 11:00

Vendet: Spitali Rexhional i Gjakovës dhe 4 konsumatorë komercial – biznese

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Thertorja (Kodi: 81000129 ) prej orës 11:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Thertorja

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (Kodi: 73000004 ) prej orës 11:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qytet e Fshatra (Kodi: 73000003 ) prej orës 12:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10KV Ekstra (Kodi: 73000006 ) prej ores 13:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Rr,Bahri Kuqi, Shot Galica, Azem Bejta, Lutfi Musiqi, Shales, Drenicës, Adnan Shyti, Hoxh Kadri Prishtina, 2Maji, Osman dhe Shaban Bunjaku, F.Sh Begaj ..

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

4.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10KV Shkolla Policore (Kodi: 73000008 ) prej ores 14:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Shkolla Policore, Spitali.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

5.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10KV Kabllat (Kodi: 73000001 ) prej ores 15:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Qyteti, policia dhe qendra.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

Gjilan

1.

TS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Nga LP 10kV Germova prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV degëzimi për Debëlldeh

NS 10/0.4kV Kabash-te Kisha (kodi: 61067003063)

NS 10/0.4kV Buzovik-Te Bilalli (kodi: 61067003064)

NS 10/0.4kV Kabash-te Blinda (kodi: 61067003075)

NS 10/0.4kV Kabash-te Kulla (kodi: 61067003076)

NS 10/0.4kV Binqa (kodi: 61067003078)

NS 10/0.4kV Shushët (kodi: 61067003079)

NS 10/0.4kV Buzovik-Te Bilalli (kodi: 61067003080)

NS 10/0.4kV Debëlldeh-Hyrje (kodi: 61067003081)

NS 10/0.4kV Debelldej-Hasani (kodi: 61067003082)

NS 10/0.4kV Arena Sport (kodi: 61067003083)

NS 10/0.4kV Binqa-e re t (kodi: 61067003084)

NS 10/0.4kV Kabash – te varrezatt (kodi: 61067003087)

Vendet: Debellde. Buzovik, Kulla, Shushet,Binqa, Kabashi,

Arsyeja : Ndërrimi i shtyllave të kalbura – Degëzimi për Debelldeh

Peja

1.

TS 110/10 kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10KV Istogu I (Kodi: 54000008) prej orës 11:00 deri në ora 14:00.

Vendet Istogu i Poshtem,Muzhevin Arifaj,Muzhevin Blakaj,Muzhevin Gateri, Muzhevin 1, Ukaj,Dragolevci I ulte, Luga Kulla,Dragolevc Gateri, Shpatoll,Muzhevin Balaj Kabashte Tomoc,Sylaj Balaj LLuga,Istogu ETC,Muzhevin Jahaj Dragolevc e Reja,Si dhe HC” Burimi” Istog

Arsyeja: : Pastrim dhe ndërrim shtyllave .

2.

TS 110/10(20) kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumi Bardh – Dardanija III (Kodi: 51000012) prej orës 11:00 deri ne ora 13:00

Vendet: KEDS, Lagj Dardania, Lagj Kolonia.

Arsyeja : Ndrrimi i kabllove të ardhjes dhe daljes në TS Viktimat e Pejës.

28.07.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Ferizaj 1. do të ndërprehet:

Nga LP 10kV Rexhep Bislimi prej orës 09:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV TS Kisha Katolike II(Banesat) (kodi40000033209 )

Vendet: Banesat tek kisha katolike II

Arsyeja: : Montimi i TS 1600kVA,

29.07.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/35/10 kV Prishtina 2. do të ndërprehet:

Nga Dalja 10kV Nr.37 Stabilimentet shpërndarëse prej orës 09:00 deri në ora 18:00

NS 10/0.4kV stabiliment tek fak.teknik

NS 10/0.4kV Lagja e spitalit 2 (kodi: 11000016099)

NS 10/0.4kV Lagja e spitalit2/2(Ahmet Haxhia) (kodi: 11000016170)

NS 10/0.4kV Qazim Asllani”VLLEZERIT ASLLANI”SH.P.K” (kodi: 11000016251)

NS 10/0.4kV TSB Malsia Invest (kodi: 11000016269)

NS 10/0.4kV ACG Avni Kastrati (kodi: 11000016270)

NS 10/0. Lagja spitalit 7(Banesat Avni Gjakova) (kodi: 11000016103)

NS 10/0.4kV Gafurr Ibrahimi NT”ZOGU” (kodi: 11000016259)

NS 10/0.4kV Qazim Asllani”VLLEZERIT ASLLANI”SH.P.K” 2 (kodi: 11000016262)

NS 10/0.4kV Lagja e spitalit 8 (kodi: 11000016121)

NS 10/0.4kV Hendikos (kodi: 11000016105)

NS 10/0.4kV FARMEDI-EULEXI (kodi: 11000016159)

Vendet: Lagja e spitalit 2 Lagja e spitalit 7, Lagja e spitalit 8,Objektet banesore Avni Kastrati Vll, Asllani Avni Gjakova, Gafur Ibrahimi, Malsia invest.

Arsyeja: Ndërrimi I transformotorit, kthinave, punimi i lidhëseve dhe energjizimi I kabllove të reja

2.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 KV Poklek i ri (kodi: 16100007) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

Vendet: Poklek i ri, Korretica e ulet, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petrol Zabel .

Arsyeja: Ndërrimi I kthinave dhe punimi i lidhëseve dhe kabllove

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Nga Dalja 10kV Pokleku I ri prej orës 08:00 deri në ora 17:00

NS 10/0.4kV Korotica e ultë trafa e re (kodi: 16100007086)

Vendet: Korrotica e ulët trafo e re

Arsyeja: Ndërrimi I kthinave dhe punimi i lidhëseve dhe kabllove

29.07.2021

Punime nga palët e treta

Gjakova

1.

TS 110/35/10 kV Gjakova 2. do të ndërprehet:

Nga LP 10kV Qendra prej orës 11:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV degëzimi tek TS 19

NS 10/0.4kV SHKOLLA MUZIKES (kodi: 81000002006)

NS 10/0.4kV TS-1 (kodi: 81000002025)

NS 10/0.4kV TS-4 (kodi: 81000002027)

NS 10/0.4kV TS-38 (kodi: 81000002028)

NS 10/0.4kV TS-32 (kodi: 81000002036)

Vendet: Shkolla e muzikes,RR, Marin Barletinje pjese, RR. Ismajl Qemali, një pjesë, Sefedin Xërxa një pjesë

Arsyeja: Për të ndërruar kabllot në sekondar të transformatorit, sipas PEE.

Ferizaj

1.

TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Nga LP 10kV Rashinca prej orës 07:00 deri në ora 10:00

NS 10/0.4kV TS Davidovc (bazenti) (kodi: 41046001023)

Vendet: Bazeni ne Davidovc

Arsyeja: Krijimi i kushteve për punë për TS Pishina

2.

TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

LP 10kV Rashinca (kodi : 41046001 ) prej orës 07:00 deri në ora 10:00

Vendet: Davidovci,Rashinca Muzeqina, Vojnovci, Gjergjaj.

Arsyeja: Krijimi i kushteve për punë për TS Pishina.