KEDS njofton se në disa vende të Kosovës nuk do të ketë rrymë

KEDS njofton se në disa vende të Kosovës nuk do të ketë rrymë. Ja cilat janë ato:

1.

Më 21,22.05.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV Kodra e Trimave -11 (Kodi: 13000005031) prej orës 08:00 – 11:00 dhe nga ora 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. 27 Nëntori.

Arsyeja e ndërprerjes: Tërheqja e kabllos bistek dhe montimi i ormanëve për kyçjen e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Më 22.05.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kodra e trimave 11 (Kodi: 13000005) prej orës 09:00 – 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave 10, Kodra e Trimave 11, Kodra e Trimave 6 dhe Nexhmi Llumnica.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit.

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Me 22.05.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Zahaqi (51000010) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Qyshk, Pavlan, Zahaq, nje pjesë e Llabjanit, Deponia, Ramuni një pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit dhe Rosujat.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje dhe ndërrim i shtyllave të kalbura.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Me 19.05.2018 në NS 35/10kV Shtime do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosharja (41046005 ) nga ora 14:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kosharja, Gllavica dhe bizneset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës 12/1600 nën tension.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Me 22.05.2018 në NS 35/10kV Ferizaj III do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Varoshi (40042005) nga ora 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizneset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Me 22.05.2018 në NS 35/10kV Ferizaj III do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Vegëltorja (40042006) nga ora 12:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Vegëltorja.

Arsyeja: Shqyrtimi i Mbrojtjes rele.

3.

Me 22.05.2018 në NS 35/10kV Ferizaj III do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Nikadini (40042007) nga ora 13:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

rr, Riza Matoshi, Imri Halili Nikadinin, rr-Varoshit dhe Qiraxhitë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Me 22.05.2018 në NS 35/10kV Ferizaj III do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Projektingu (40042008) nga ora 15:00 deri në ora 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Projektingu.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i Mbrojtjes rele.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Me 22.05.2018 në NS 35/10kV Xërxa do te ndërprehet:

Dalja 10 kV 18 Nentori (82081004) nga ora 11:00 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: N.T.P Korenica, Xeni Comerc, Adora, Fat Oli, AL Petrol, D.P.Z Plast dhe Fetoshi.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime- matje 10kV.

2.

Me 22.05.2018 në NS 35/10kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Xërxa (82081003) nga ora 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Xëxe – kryesisht konsumatorët komercialë– biznese.

Arsyeja: Punime- matje 10kV.

3.

Me 22.05.2018 në NS 35/10kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fortesa (82081009) nga ora 14:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat Bellacërk dhe Sopniq.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime- matje 10kV.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 20.05.2018 në NS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Bellobrodi (Kodi: 30036008) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 si dhe nga ora 15:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym i Sharrit, Afariste: ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirje të përçuesit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT