KEDS njofton se cilat vende do të mbesin nesër pa rrymë në Skenderaj

NS 110/10[kV] Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llausha (kodi: 74000011) prej orës 09:00 – 09:30 dhe nga 12:30-13:00

Vendet: Llausha, Rreci, Gecët, Vojvoda, Manastiri dhe Lagjja III e qytetit.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

Nënstacionet të cilat mbesin pa tension nga ora 09:00 deri në ora 13:00

NS 10/10[kV] TS Vojvoda (Kodi: 74000011007)

NS 10/10[kV] TS Manastiri (Kodi: 74000011012)

Vendet: Lagjja Vojvoda dhe Manastiri.

Arsyeja: Demontimi i përçuesit të vjetër, demontimi i konzollave dhe izolatorëve të vjetër, shtrirja e përçuesit të ri, montimi i konzollave të reja, montimi i izolatorëve të ri, si dhe energjizimi në rrjetin e ri në këtë pjesë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT