KEDS njofton se cilat vende do të mbesin nesër pa rrymë në Drenas

NS 220/10[kV] Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gllobari (kodi: 16100028) prej orës 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:30 deri 17:00

Vendet: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

NS 10/0.4kV TS Hotet Tërstenik me kod: 16100028175 nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Hotët Tërestenik.

Arsyeja: Ndërrimi i pajisjeve në TSSH ekzistues, ndarësit dhe shkarkuesve.

 

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT