Lajme KEDS njofton për ndërprerje emergjente të rrymës

KEDS njofton për ndërprerje emergjente të rrymës

KEDS njofton se sot, më 04.12.2018 në NS 35/10 kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rapça (Kodi: 30036009) prej orës 13:05 deri në ora 13:45

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rapça e Ulët, Rapça e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Kërsteci i Ulët, Kërsteci i Naltë, Rrenci,

Ferma  TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqa, Pllava dhe  TS Ujësjëllësi Brezne.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i ndëprerësit të fuqisë 10 kV në kthinën 10 kV të Rapçës.

- Advertisement -

TË FUNDIT