KEDS njofton në cilat pjesë të Skenderaj nuk do të ketë rrymë nesër

Sipas KEDS nesër do të këtë ndërprerje të rrymës, në komunën e Skenderaj në:

Dalja 10 kV  Qirezi   prej orës 10:00-13:00

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Krushefc, Polac, Dashefc, Baks, Qirez, Prellofc, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofc, Qirez, Likoshan, Gradicë dhe Godanc.

Arsyeja e shkyçjes: punime nga firma Elektro Mulaj.

 

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT