KEDS-i njofton se në cilat vende nesër ka reduktime të rrymës

KEDS-i njofton, se nesër nuk do të ketë rrymë në disa vende të Kosovës, për shkak se do të ketë mirëmbajtje të rrjetit.

Ja njoftimi i plotë i KEDS-it:

Prishtinë

 Mirëmbajte të planifikuar

 Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

 1. 15.12.2016, ne NS 35/10 kV Drenas do te shkyçet:
 • Dalja 10 kV Llapushniku (6023003)prej orës 11:00 deri ne ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llapushniku, Orllati, Negrovci, Vuqaku, Gjurgjica,Tërpeza, Berisha, Novosella, Divjaka dhe Kleqka.

Arsyeja e shkyçjes: Montim i shtyllave.

2.

Më 15.12.2016  në NS 110/35/10 kV Palaj do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Palaj (18024001) prej orës 11:00  deri në orën  15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet  pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja e shkyçjes: Premontim i shtyllave.

3.

Me 15.12.2016NS 35/10 kV Fushë-Kosovë do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Albana (15018008)   prej orës 11:00 deri në orën 14:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bardhi i Vogël, Mes Bardhi, Kazerma e FSK-se në Mes Bardh dhe Albanat.

Arsyeja e shkyçjes: Gropimi i bazamentit të shtyllave dhe vendoja e gypave në LP 10 kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

15.12.2016   në NS 35/10 kV Fushë-Kosovë do të shkyçet:

 • LP 10 kV Pozhegu(15018016)prej orës  12:00 deri në  14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: PTK-ja dhe  Banesat e Pozhegut.

Arsyeja e shkyçjes: vendosja e një kthine tek posta sipas PEE nr.7178.

15.12.2016 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV j06 Rezervarët e KFOR-it (13000002) prej orës 09:00 – 12:00 dhe prej ores 15:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bardhoshi dhe  Bërnica e Ulët,Barilevë Sheshivarët,Shaljanët,te Xhamia,Drenovc Gashët,”Kuvilab” private,Rub Shpk-Samir Rexha, ndriçimi publik për autostradë

Arsyeja e  shkyçjes: ndërrimi i LP 10(20)kV  në kuadër të projektit  LOT 2 Podujeva nënprojekti Barilevë.

Gjakovë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 14.12.2016  në NS 110/35/ kV Gjakova 1  do të shkyçet:

 • LP 35kV Gjakova  1/1(800800), prej orës 11:00  deri në orën 13:00

Gjatë shkyçjes së kësaj dalje, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Cermjani, Beci, Doblibara, Kralani, Shqiponja, Gërgovci, Xhabeli dhe Bardhaniqi,  Osek Hyla (nje pjese), Skivjani, Planqori, Hereqi, Dujaka, Novosella  e Ulet, Novosella e Eperme, Janoshi, Biteshi, Jahoci, Meja, rracaj, Pacaj, Rrypaj, Dallashaj, Sheremeti, Duzhne, Korenica, Shishmani, Neci, Ramoci, Guska, deva, Popoci, Ponosheci, Morina, Piskota  dhe lagjja Dardania (një pjesë).

Arsyeja e shkyçjes:  ndërrimi i  TMRr-së.

2.

Më   15.12.2016  në NS 110/35/ kV Gjakova 1  do të shkyçet :

 • LP 35kV Gjakova  1/2(800800), prej orës 11:00  deri në orën 15:00

Gjatë shkyçjes së kësaj dalje, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dobroshi dhe Nivokazi, Lagjet Qabrat, Hanges, Gerçarë,Osek Hyla (nje pjese), Skivjani, Planqori, Hereqi, Dujaka, Novosella  e Ulet, Novosella e Eperme, Janoshi, Biteshi, Cermjani, Beci, Doblibara, Kralani, Shqiponja, Gërgovci, Xhabeli dhe Bardhaniqi.

Arsyeja e shkyçjes: demontimi i  TMRr-ve 35kv 2×75/5/5A dhe montimi i atyre 2×200/5/5A.

Ferizaj

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

–       Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

14.12.2016NS 35/10kV Ferizaj II    do të  shkyçet:

 • Dalja 10 kV Ujevara (40000002)  prej orës  10:00 deri në ora 10:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi dhe  Barakat.

Arsyeja e shkyçjes: Kyçja e linjës 0.4 kV HIB Petroll.

Gjilan 

Mirëmbajte  të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

15.12.2016  në NS 110/10kV Gjilani 5 do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV  Ferma (62000011) prej orës 11:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Cernicë, Livoqi i Epërm, Marefcët, Gumnishtë, Vrapqiq, Dea etj.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i shtyllave.

Prizren

Mirëmbajte  të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

15.12.2016  në NS 35/10 kV Zhuri do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV  Hoqa e qytetit (30035005) prej orës 11:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhur,Vlashnjë,Poslishtë.Nashec,Muradem,Lubiqevë,Leskovec,Kobajë,Jeshkovë,Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, Afariste: resturant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”, Betonjera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit”, Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja e shkyçjes: kontrollimi i NS, ndërrimi i shtyllave të  dëmtuara të  tensionit të mesëm.

2.

Më  15.12.2016 ne  NS 110/10 Prizreni 3 do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV  Zhupa (31000026) prej orës 11:00 deri në orën 15.00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet,pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Manastircë, Llokvicë, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjanë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Ulëpt, Gornja  sellë, Mushnikove, TS Prevalla, Hotel Sharri, TS Sat styro,TS Shpia e bardhë, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

Arsyeja e shkyçjes: kontrollimi i NS , ndërrimi i shtyllave të  dëmtuara të  tensionit të mesëm.

Mitrovicë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.

14.12.2016NS 35/10 kV Mitrovica II do të shkyçet:

 • Dalja 10kV Iber Lepenci(71075012) prej orës 08:00-09:00 dhe prej  ores 15:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu,  Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.
Arsyeja e ndërprerjes
: implementimi i projektit “Dislokimet e linjave 35 kV  dhe  10 kV nga Kampusi Universitetit te Mitrovices”  sipas zgjidhjes teknike të KEDS–it   Nr: 7673.

14.12.2016NS 35/10 kV Mitrovica II do te shkyçet:

 • Dalja 10kV Ujesjellesi i ri (71075006)prej orës 08:00-09:00 dhe prej  ores 15:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Fabrika e Ujit Shipol dhe fshatrat Shipol  dhe Lushtë.

Arsyeja e shkyçjes: për implementimin  e projektit “Dislokimet e linjave 35 kV  dhe  10 kV nga Kampusi Universitetit të Mitrovicës”  sipas zgjidhjes teknike te KEDS–it   Nr: 7673.

3.

15.12.2016NS 35/10 kV Mitrovica II do te shkyçet;

 • Dalja 10kV Fidanishtja (71075003)prej orës 10:00-10:10 dhe prej  ores 16:00-16:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Lagjja Fidanishte.

Arsyeja e shkyçjes: për implementimin  e projektit “Dislokimet e linjave 35 kV  dhe  10 kV nga Kampusi Universitetit te Mitrovices”  sipas zgjidhjes teknike te KEDS–it   Nr: 7673.

4.

15.12.2016NS 35/10 kV Mitrovica II do të shkyçet:

 • Dalja 10kV Bajri (71075004)prej orës 10:00-10:10 dhe prej  ores 16:00-16:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Qyteti, Lagja Bajr, Frashëri.

Arsyeja e shkyçjes: për implementimin  e projektit “Dislokimet e linjave 35 kV  dhe  10 kV nga Kampusi Universitetit te Mitrovices”  sipas zgjidhjes teknike te KEDS-it   Nr: 7673.

5.

15.12.2016NS 35/10 kV Mitrovica II do te shkyçet:

 • Dalja 10kV Ujesjellesi i vjeter (71075010)prej orës 10:00-10:10 dhe prej  ores 16:00-16:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Qendra e Qytetit .

Arsyeja e shkyçjes: për implementimin  e projektit “Dislokimet e linjave 35 kV  dhe  10 kV nga Kampusi Universitetit të Mitrovicës”  sipas zgjidhjes teknike tëe KEDS-it   Nr: 7673.

6.

15.12.2016NS 35/10 kV Mitrovica II do të shkyçet:

 • Dalja 10kV Ilirida (71075011)prej orës 10:00-10:10 dhe prej  ores 16:00-16:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin rrugët: Mujë Hasani, Berdi Hasanaj, Musa Hoti, Mujë Krasniqi, Shaban Polluzha, Rifat Vidishiqi, Jakup Ceraja, Parisi, Sabedin Prekazi, Remzi Durmishi, Eset Ymeri dhe Magjistralja Adriatiku.

Arsyeja e shkyçjes: implementimi i projektit “Dislokimet e linjave 35 kV  dhe  10 kV nga Kampusi Universitetit te Mitrovicës”  sipas zgjidhjes teknike te KEDS-it   Nr: 7673.

7.

15.12.2016NS 35/10 kV Mitrovica II do të shkyçet:

 • Dalja 10kV Lagja e romeve (71075011)prej orës 10:00-10:10 dhe prej  orës 16:00-16:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Romet 1, 2, 3, Çerdhja, Remo Com, Bashkimi, Lin Project.

Arsyeja e shkyçjes: për implementimin  e projektit “Dislokimet e linjave 35 kV  dhe  10 kV nga Kampusi Universitetit te Mitrovicës”  sipas zgjidhjes teknike të KEDS–it   Nr: 7673.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

15.12.2016  në NS 110/10 kV Vushtria  2   do të shkyçet:

 • Dalja 10kV Nadakovci (73000014)prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Pa energji do të mbesin vendbanimet: Nadakovci , Iber Lepenc (Drejtoria) , Sfaraqak , Vushtrri (Qyteti nje pjese ).

Arsyeja e shkyçjes:  eliminimi i rrezikshmerisë në TS Blinda Nadakofc.

2.

15.12.2016NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Runiku,(74000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kotorr, Qubreli, Vitak, Kostërc, Runikë, Bajë, Syriganë, Radishevë, Qitak Leqin Pemishtë.

Arsyeja e shkyçjes:  eliminimi i rrezikut (vendosja e izolatorëve në shtyllat  e tensionit të larë) Vitak dhe Surigan.