Katër vite pa Sylë Malën (FOTO)

Nga Tahire Istrefi/   Sot u bënë 4 vjetë, prej kur nuk është fizikisht më neve gjyshi im, Sylë Mala.

Sylë Mala ishte njeri me vlera të larta njerëzore dhe gëzonte autoritet në rrethin ku jetonte dhe të miqet e shoket.

Urtësia dhe këshillat e tij, për neve mbesat dhe nipërit mbesin margaritar i çmuar.

Sylë Mala ishte mjeshtër i #gajdëve (mushnicave), fitojë çmime në nivel shtetror dhe kombëtar.

Sylë Mala si mjeshtër i mushnicave ishte pjesë e përfaqsuesëve të shtetit tonë në Francë dhe Zvicer.

Gjyshi ynë, do të kujtoim më nderë dhe krenari!

Jam shumë krenar që kisha një gjysh të kompletuar si ti Sylë Mala!

Pusho në parajsë, gjyshi im!/