Katër gjërat që mund t’i mësoni për dikë vetëm duke e vëzhguar

Personalitetin

Vetëm duke e shikuar një person në pozë të relaksuar, mund ta dini se është i qëndrueshëm emocionalisht, transmeton Telegrafi.

Personaliteti demonstrohet përmes mënyrave statike dhe shprehëse të paraqitjes, dhe vëzhguesit e mirë i përdorin këto informacione për të formuar mendime rreth tyre.

Statusin socio-ekonomik

Ju gjithashtu mund të gjykoni edhe statusin socio-ekonomik të ndonjë person vetëm duke shikuar prapavijën e tij.

Fëmijët, prindërit e të cilëve janë të shtresës së lartë socio-ekonomike, janë më të pa angazhuar se ata nga shtresat e ulëta.

Nëse ka tendenca për të qenë kriminel

Nëse dikush e mbyt vetëm një milingonë dhe kënaqet, atëherë ai/ajo padyshim që ka mendje të kriminelit.

Nëse një person i tillë nuk ndihet fajtor, do të thotë se personi nuk e kupton gabimin dhe prihet ta përsërit prapë, dhe herën tjetër mund të jetë një mace, qen apo edhe njeri.

Nivelin e vetëbesimit

Nëse dikush nuk mund të mbaj kontakt me sy dhe i kushton vëmendje objekteve që i rrethojnë, atëherë ai/ajo nuk ka vetëbesim.

Sidoqoftë, nëse dikush mban kontakt me sy dhe ka sens humori, atëherë ka vetëbesim.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT