Kapet peshku më i madh në botë

 

 

Në lumin Odra, në pjesën e Polonisë dy peshkatarë kanë kapur peshkun më të madh ndonjëherë që peshon 185 kilogram

Dy peshkatrët polak Alfons Brzovski dhe Marek Zdanoviq gjatë peshkimit kanë zënë një mustak gjigant, vjetërsia e të cilit është midis 90 deri në 110 vjeç, transmeton Express.

Por, kur e kanë prerë dhe hapur atë, janë tronditur krejtësisht nga ajo çfarë kanë parë në përmbajtje të barkut të tij. Portali satirikWorld Neës Daily Report, theksoi se si brenda këtij peshku janë gjetur kocka njerëzore dhe shenjat të ushtarëve nasiztë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT