Kapet peshku më i madh në botë i quajtur monstra e thellësisë

Kapet peshku më i madh në botë. I njohur si monstra e thellësisë, ai peshon rreth 362 kilogramë dhe është 4.2 metra i gjatë dhe 2.4 i gjerë.

Ky peshk petashuq, i cili ka një gjemb vdekjeprurës, jeton në ujërat e ëmbla.
Ai u kap nga peshkatarët në lumin Maeklond në Tailandë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT