Kapet krijesa “jashtëtokësore” (VIDEO)

Dy muaj pasi krijesa e çuditshme u zbulua në një xhungël, u bë e mundur kapja e saj. Një video e regjistruar në Borneo, nisi aludimet për ekzistencën e një krijese jashtëtokësore.

Gjetja e kësaj krijese pas muajsh të tërë kërkimesh, u bë e mundur vetëm pesë ditë më parë, më 2 prill.

Në fakt u zbulua se ishte një lloj i veçantë kafshe, i quajtur Ariu i Diellit, ku sipas veterinerëve vuan nga një sëmundje e rrallë. Kjo kafshë mbrohet në zonën Borneos, pasi është shumë e veçantë.

Anëtari i organizatës për mbrojtjen e kafshëve, Nickson Robi, tha për Bornero Post se ariut po i ofrohet ndihmë mjekësore.

“Ariu tashmë është në njëvend të sigurt. Ai është i frikësuar dhe agresiv, gjë që nuk është e çuditshme pas gjithë asaj që ka përjetuar, por tani po merr ndihmën e nevojshme. Sapo e kemi sjellë në qendër. Veterineri do ta kontrollojë për të zbuluar sëmundje”, tha Robi.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT