Një person ka raportuar se derisa ishte duke udhëtuar me makinën e tij, ishte ndalur nga dy persona dhe është kanosur nga dy persona.

Sipas raportit të policisë, rasti ka ndodh në Drenas.

“Me datën 14.10.2019 rreth orës 00:15 viktima mashkull K/Shqiptar ka raportuar se derisa ka qenë duke udhëtuar me automjet ishte ndaluar nga dy persona të panjohur të cilët e kanë kanosur”, thuhet në raport. /Drenicapress/