Kandidati Berisha falenderon qytetearët për votën

Kandidati për kryetar të komunës së Drenasit, Vehbi Berisha i partisë Fjala, ka falënderuar qytetarët e kësaj komune që kanë votuar atë

“Kjo votë e juaja për mua ka vlerë tek unë dhe njëkohësisht e çmoj shumë”.

“Është fat i mirë se ky proces zgjedhor përfundoi si është më së miri dhe pa probleme të legjitimitetit të këtyre zgjedhjeve dhe përfundimisht mendoj së kësaj radhe Drenasi reflektoi edhe me votë karshi zhvillimeve politike në Drenas”, ka shkruar Berisha në profilin e tij zyrtar në Facebook.

“Një falënderim i veçanet shkon për të gjithë komisionerët tanë që sot e bënë ma të mirën duke garantuar një proces të mirëfilltë zgjedhor në Drenas. Urime për të gjithë, suksese”, ka përfunduar Berisha në postimin e tij në mesnatë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT