Kamionët e Samsung evitojnë aksidente (Video)

Një pjesë e madhe e aksidenteve që shkaktohen në komunikacion, kanë te bëjnë me atë se drejtues te makinave përpiqen te tejkalojnë mjete të rënda, si kamion etj.

Për të evituar aksidente të tilla. Kompania Samsung ka përfshirë një teknologji të lartë në evitimin e aksidenteve të tilla në kamionët e saj të quajtur “The Safety Truck.”

Këta kamion kanë të instaluara kamera me wireless në pjesën e përparme dhe japin pamje të rrugës në një ekran në fund të kamionit.

Për më shumë shih videon më poshtë:

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT