Kallëzohet penalisht gjykatësja Aleksandra Pop-Stefanija

Ashtu siç paralajmëruan disa ditë më parë, LSDM-ja ka dorëzuar kallëzim penal kundër gjykatëses Aleksandra Pop-Stefanija, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Kjo padi ndaj saj ngritet pas vendimit të Pop-Stefanijës, që ta shpallë PSP-në si jokompetente në lëndën gjyqësore të shkatërrimit të pajisjeve për përgjim, ”Fortesa”, ku të akuzuar janë Goran Grujoski, drejtor i drejtorisë së pestë të DSK-së, pastaj ish-ministrja e punëve të brendshme, Gordana Jankuloska dhe disa të tjerë.

Sipas Ljupço Nikollovskit, duhet që të ketë përgjegjësi për vendime të paligjshme, duke shtuar se këto vendime janë një tentim i qartë për t’u mbrojtur kriminelët e pushtetit, nga drejtësia dhe ligjet.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT