Kallëzim penal për Greta Koçin, falsifikoj letrat e makinës

Prokuroria e Krujës ka nisur hetimet ndaj nënkryetares së Forumit Rinor të Partisë Demokratike njëherësh këngëtares Greta Koçi, ndaj të cilës është depozituar një kallëzim penal për akuzën e “Falsifikimit të dokumentave”.

Kallëzimi kundër Greta Koçit është depozituar në prokurorinë e Krujës disa ditë pas aksidentit të ndodhur në Tapizë të Krujës, ku Koçi mbeti e plagosur së bashku me dy të rinj të tjerë të FRPD Arsen Zenelaj dhe Melita Moho.

Makina e pa shlyer mungojnë 9.428 €. I dëmtuari: Greta ecte me mbi 200 km

- Advertisement -

MË TË FUNDIT