Kalendari për Shqipërinë në Grupin I

Deri në fund të kualifikimeve për Euro 2016 për Kombëtaren Shqiptare kanë mbetur edhe katër ndeshje. Do të luaj ndaj Danimarkes, Portugalisë, Serbisë dhe Armenisë.

Kalendari për Grupin I:

4 shtator

Danimarka-Shqipëria

Serbia-Armenia

7 shtator

Armenia-Danimarka

Shqipëria-Portugalia

8 tetor

Shqipëria-Serbia

Portugalia-Danimarka

11 tetor

Armenia-Shqipëria

Serbia-Portugalia

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT