Kadri Veseli vjen me një lajm të mirë për Drenicën

Kryeparlamentari i Kosovës, Kadri Veseli sot ka përuruar punimet në ndërtimi i stadiumit të ri “Besnik Begunca”, në Kaçanik. Veseli tha se ky është vetëm fillimi, është paralajmërim për zhvillimin e hovshëm të sportit kaçanikas, në të gjitha disiplinat, e që do të ndodhë pas 19 nëntorit, në mandatin e radhës të Besim Ilazit, transmeton Drenica Press.

Tutje Veseli sërish potencoj se stadiumi i përfaqësuesës së Kosovës do të ndërtohet në Drenas. Ai tha se jemi në fazën finale për fillimin e ndërtimit të  stadiumit më të madh Olimpik, e cila do të jetë edhe qendër sportive në Drenas të cilën do ta ndërtojmë një investim 50 milionë euro, ku vetëm “në katër vjetët e ardhshëm do të investohen mbi 100 milionë euro për ndërtimin e stadiumeve moderne, ku përfshihen stadiumi i përfaqësueses së Kosovës, stadiumi olimpik në Prizren, si dhe stadiumet në Vushtrri, Mitrovicë e Prishtinë.

Uroj që së shpejti ta shohim sërish në Superligën e Kosovës Klubin Futbollistik Lepenci, skuadrën e njohur kosovare me traditë 60-vjeçare”