Kadri Veseli: Tani duhet t’i përvishemi punës për implementimin e MSA-së

Kryeparlamentari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka njoftuar se Marrëveshjen e Stabilizim Asociimit me Kosovën dhe konfirmoi rrugën e Kosovës drejt integrimit në Bashkimin Evropian.

Ai ka thënë se kjo është një ditë e shënuar, sepse ky konfirmim është një kapitull i ri për Kosovën që çon drejt sukseseve të reja.

Këto deklarata, Veseli i ka dhënë në një shkrim në rrjetin e tij social Facebook.

Lexoni shkrimin e plotë:

Komisioni Evropian miraton MSA-në me Kosovën

Sot, Komisioni Evropian miratoi Marrëveshjen e Stabilizim Asociimit me Kosovën dhe konfirmoi rrugën e Kosovës drejt integrimit në Bashkimin Evropian.

Kjo ditë e shënuar konfirmon përkushtimin tonë për një rrugë të drejtë të cilën jemi duke e ndjekur, të sigurt që ky kapitull i ri i historisë sonë do të jetë udhërrëfyes drejt sukseseve të reja.

Dua t’i përgëzoj qytetarët e Kosovës, partneret tanë dhe të gjithë aktorët e përfshirë në këtë proces për një punë të mrekullueshme e cila është dëshmi e qartë e përkushtimit tonë shtetëror dhe vizionit të qartë për të ardhmen.

Rruga jonë është trasuar dhe tani duhet t’i përvishemi punës për implementimin e kësaj marrëveshjeje. Do të jetë rrugë e gjatë, por unë jam më se i sigurt që bashkërisht do t’ia dalim.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT