Kadri Veseli shpall zyrtarisht kandidaturën

Kadri Veseli ka shpallur kandidaturën për kryetar të PDK-së.

Veseli ka thënë se fillimisht është konsultuar me gruan e tij dhe me anëtar të tjerë të PDK-së në mënyrë që të shpallë kandidaturën për kryetar.

Veseli ka thënë se në këtë pozicion do të mund të jap kontribut të rëndësishëm. Veseli ka falënderuar ish-kryetarin Hashim Thaçi.

Programi i Kadri Veselit;

  1. Do të vazhdojë me ngritjen e PDK-së si partia më e madhe.
  2. Do të vazhdoj praktikën e partneriteti ndërkombëtar.
  3. Do të punojë që të ruaj dhe të ndërtojmë partneritetin më partitë e tjera në Kosovë që kanë synimin e njëjtë.
  4. Do të bashkëpunojë në një partneritet me Shoqërinë Civile dhe Mediat
  5. Do të angazhohem në integrimet e vendit
  6. Do të punojë që PDK-ja të jetë motor i ideve. Të punojë në rritjen e zhvillimit ekonomik dhe shtimin e vendeve të reja të punës.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT