Kadri Veseli në Mitrovicë, pamje nga shtëpia e tij

Kadri Veseli ka arritur në Kosovë, tri ditë pasi babai i tij ka ndërruar jetë.

Ai aktualisht po qëndron në të pamen për babain e tij në shtëpinë e tij në Mitrovicë.

Aty shihen forca të mëdha speciale të EULEX-it të cilat po monitorojnë këtë vizitë të
Veselit.

Ndërkaq, se Veselit i është lejuar vizita në familjen e tij pas vdekjes së babait, e kanë konfirmuar dhe nga Gjykata Speciale.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT