Në zgjedhjet e 6 tetorit në Skënderaj bindshëm ka fituar Partia Demokratike e Kosovës.

Kadidatët më të votuar të PDK-së në Skënderaj janë kryetari i kësaj partie Kadri Veseli me mbi 12 mijë vota dhe Mergim Lushtaku me mbi 7100 vota. Këta dy kandidatë prijnë bindshëm në raport me kandidatët tjerë.

Më poshtë është lista e kandidatëve për  deputet më të votuar në Skënderaj në radhët e PDK-së.