Kadri Veseli: Aleppo na kujton të kaluarën tonë të dhimbshme

Aleppo na kujton të kaluarën tonë të dhimbshme. Imazhet e fëmijëve të vrarë sirianë ngjallin kujtime të hidhura për popullin tonë. Bota nuk duhet të heshtë, ashtu sikurse nuk heshti ndaj krimeve të bëra në Kosovë.

Forcat demokratike të botës duhet të bashkohen dhe ta mbrojnë popullin e Aleppos, shkruan kryeparlamentari Veseli përmes rrjetit social facebook. /Drenica Press/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT