Juristi i diplomuar që punon si çoban !

Ai quhet Almir Hoxhi dhe ka përfunduar me rezultate shumë të mira Fakultetin Juridik. Edhe pse ka qenë i bindur se me ndershmëri mund tia dilte, studenti boshnjak në fakt nuk ia doli dot dhe sot punën si çoban delesh.
Studenti nga ka vendosur që derisa të gjejë punën në profesionin e tij të punojë si çoban. Ai ka patur mjaft vështirësi gjatë studimeve, të cilat i ka kryer me lekët që ka arritur të mbledhë përmes punës së vështirë në bujqësi, e megjithatë asnjë provim nuk e ka lënë gjatë studimeve.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT