Ju ka dalë një puçërr? Harta e akneve ju thotë se çfarë problemi keni në trupin tuaj

Kur ne pasqyre vëreni një puçërr, gjeja e pare qe mendoni është si ta hiqni?

Gjeja e dyte qe bëjmë është te provojmë ti rezistojmë tundimit për ta shtypur te bindura se kështu do te eliminoni problemin.
Por e dini se çfarë duhet te bëni? Vëreni vendin ekzakt ku është shfaqur dhe konsultohuni me hartën e akneve për te kuptuar se çfarë lajmëron dhe si te ndërhyni për te modifikuar ushqyerjen.

Po, sepse sipas mjekësisë kineze aknet qe shfaqen ne vende te ndryshme te fytyrës nuk janë gjë tjetër veç se lajmëruese te ndonjë problemi ne pjese te ndryshme te trupit tone. Për këtë arsye nevojitet ti kushtoni vëmendje ndaj këtyre sinjaleve sepse është trupi ai qe ne një far mënyrë po tërheq vëmendjen tuaj.
Duke vërejtur hartën e akneve do te kuptoni se puçrrat qe shfaqen ne pjesën e sipërme te ballit tregojnë për probleme te mundshme te aparatit tretës, por nëse ato shfaqen ne pjesën e poshtme te ballit tregon për probleme te mundshme me zemrën dhe qe jeni nen stres.
Puçrra ne zonën e veshëve tregojnë për probleme me veshkat, ndërsa kur shfaqen ne zonën rreth syve i
përket probleme me mëlçinë. Nëse është mjekra vendi ku janë shfaqur puçrrat? Beni kujdes me zorrët dhe
stomakun.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT