Jep dorëheqje nënkryetari i LDK-së në Drenas, Rifat Bilalli

Aëtarësia e LDK-së së Drenasit ka kërkuar mbajtjen e një Kuvendi të Punës, për të vlerësuar zgjedhjet e fundit në Drenas, si dhe gjendjen organizative në degë, raporton Kosova Info.

Kjo kërkesë ka ardhur pasi që është vlerësuar se dega i ka hyrë procesit zgjedhor në Drenas e paorganizuar dhe se rezultatet ishin zhgënjyese. Më pak vota se sa zgjedhjet e kaluara.

Burimet i kanë thënë, Kosova Info-s, se për këtë shkak ka dhënë dorëheqje nënkryetari i parë, Rifat Bilalli.

Sipas këtyre burimeve, dorëheqje kanë paralajmëruar edhe disa anëtarë tjerë kryesie.