Jep dorëheqje anëtari i kryesisë së Nismës

Nisma për Kosovën goditet prapë, edhe një anëtar i kryesisë e bragtis atë.

Përveç shumë figurave kyçe të themelimit të Nismës për Kosovën që e braktisën ketë subjekt, së fundi e braktisi edhe njëri që ishte ndër themeluesit e Nismës për Kosovën, Bajram Ajeti

Ja reagimi i Bajram Ajetit

Me vullnet dhe besim iu bashkova Nismës për Kosovën, kur koncepti politik, misioni dhe vizioni i saj ishte ndryshimi. Kur Nisma për Kosovën ishte pjesë e Opozitës së Bashkuar tek anëtarët, simpatizantët dhe qytetarët u ngjall shpresa për ndryshimin. Krijimi i Koalicionit parazgjedhor AAK/NISMA nuk gjeti mbështetje të plotë nga Kryesia e deri në bazë, që rezultoi me dorëheqje dhe lëshimin e Nisma për Kosovën. Prandaj, duke u bazuar në gjendjen e krijuar jap dorëheqje të parevokueshme, ndërsa NISMA për Kosovën i dëshiroj suksese dhe gjithë anëtarëve dhe simpatizantëve të saj shëndet dhe gjithë të mirat në jetë. Kosovën e kemi të përbashkët.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT