Jara, gishtin pak Cavanit e ma shumë veti!

     

    Gjykata disiplinor i Conmebol kanë sanksionuar lojtarin e kombëtares së Kilit, Gonzalo Jara, për veprimin e tij, ndaj Edinson Cavanit.

    Jara është dënuar me 3 ndeshje moslojë dhe 7.500 dollarë, çka do të thotë se ai e ka përfunduar kompeticionin më herët.

    Copa Amerika për provokatarin e madh kilen ka përfunduar.