Jaht super luksozë, me kopsht dhe plazh privat (Foto)

Kompania norvegjeze Hareide Design ka zbuluar modelin e saj më të ri të një jahti super luksoz të quajtur 108M që vjen nga gjatësia e tij pre 108 metrash, i cili do të përmbajë një kopësht të madh dhe një plazh privat. Dizajni është menduar të jetë i tillë në mënyrë që udhëtarët të ndihen më afër natyrës gjatë kohës së qëndrimit në të.
Jahti është i mbuluar me një sipërfaqe prej 3,000 metër katror me panele diellorë që e furnizojnë atë me energji, përveç burimeve të tjera shtesë.

Ja disa foto të jahtit që akoma është në fazën e tij të konstruktimit:

krokodili.al

- Advertisement -

MË TË FUNDIT