Ja video e Samsug Galaxy S6 dhe Galaxy 6 edge

Samsung ka bërë publikuar videon promocionale të modelit më të ri të telefonave Samsung Galaxy S6 dhe Galaxy S6 edge.
Dizajni i ri nga Samsung është mjaft mbreslënës, duke sjell kështu një pamje të re te telefonave të mençur Samsung.
Për më shumë shih videon promocionale:

https://www.youtube.com/watch?v=raAoYFrIm0I

- Advertisement -

MË TË FUNDIT