Ja vendet që nuk do të kenë rrymë nesër

KEDS-i ka njoftuar se cilat vende nuk do të kenë rrymë nesër. Përmes një komunikate, KEDS-i ka bërë të ditur se në çfarë kohe do të ketë reduktime.

Lexoni njoftimin e plotë:

Mitrovicë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 18.12.2016 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Fidanishtja (Kodi:71075003) prej orës 09:00 – 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Lagjja Fidanishte.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i LP 35 kV Skënderaj – Mitrovica II.

2.

Më 18.12.2016 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Ilirida (Kodi:71075011)prej orës 09:00 – 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin rrugët: Mujë Hasani, Berdi Hasanaj, Musa Hoti, Mujë Krasniqi, Shaban Polluzha, Rifat Vidishiqi, Jakup Ceraja, Parisi, Sabedin Prekazi, Remzi Durmishi, Eset Ymeri dhe Magjistralja Adriatiku.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i LP 35 kV Skenderaj – Mitrovica II.

3.

Më 18.12.2016 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Ujesjellesi i Vjetër (Kodi:71075010) prej orës 09:00 – 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesë: qendra e qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i LP 35 kV Skenderaj – Mitrovica II.

4.

Më 18.12.2016  në  NS 35/10 kV Mitrovica II do të ketë shkyçet:

·         Dalja 10 kV Bajri  (Kodi:71075004)  prej orës 11:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti, Lagja Bajr dhe Frashëri.

Arsyeja e ndërprerjes: dislokimi i LP 35 kV Skënderaj – Mitrovica II.

5.

Më 18.12.2016 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Iber Lepenci(Kodi:71075012)  prej orës 11:00 –13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin rrugët: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu,  Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i LP 35 kV Skenderaj – Mitrovica II.

6.

Më 18.12.2016 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Tjegullorja(Kodi:71075007)  prej orës 11:00 –13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin rrugët: rrugët: Sali Çeku, Haki Misini, Ehat Prekazi, Lekë Dugagjini, Mbretëresha Teutë, Mulla Ilaz Broja, Konstandin Kristoforidhi, Ahmet Selaci, Plava, Sylejman Shala, Martin Cana, Muharrem Gashi, Shala, Mehmet Aqif Ersoj, Gucia, Migjeni, Zahir Pjaziti dhe Mbreti Bardhyl.

Arsyeja e ndërprerjes: dislokimi i LP 35 kV Skënderaj – Mitrovica II.

7.

Më 18.12.2016 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Koshtova  (Kodi:71075005) prej orës 13:00 – 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin rrugët: Koshtovë, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i LP 35 kV Skënderaj – Mitrovica II

8.

Më 18.12.2016 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Stadioni (Kodi:71075009)  prej orës 13:00 – 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin  lagjja “Migjeni”, Lagjja “Stadioni”,  Zhabar i Ulët, rrugët: Ymer Berisha, Rexhep Dedia, Hajr Haxhia,  Mursel Boletini, Ali Gaxha, Safet Boletini,  Xhevat Isufi dhe Sherif Tërrstena.

Arsyeja e ndërprerjes: dislokimi i LP 35 kV Skënderaj – Mitrovica II

9.

Më 18.12.2016 në NS 35/10 kV Mitrovica II do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Sollana (Kodi:71075008)  prej orës 13:00 – 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin rrugët: Selman Vojvoda,  Haxhi Zeka, Karl Topia, Lidhja e Pejës, Fehmi Agani, Anton Çeta, Brigada 142, Trepça, Gllogjani, Sami Gashi, Ahmet Delia, Ago Agaj, Naum Veqilhargji, Ymer Selaci, Musa Begu, Dedë Gjoluli, Tomorri, Marubi, Lezha, Gjergj Fishta, Majdani, Avni Rrustemi, Mbreti Gent, Mbreti Zogu, Hashim Kovaqica dhe Sylejman Drevina.

Arsyeja e ndërprerjes: dislokimi i LP 35 kV Skënderaj – Mitrovica II.