Ja tabela në grupin e Shqipërisë

Janë zhvilluar 5 xhiro në Grupin I, me përjashtim të Shqipërisë që ka një ndeshje më pak, dhe kryeson Portugalia me 12 pikë.

Pas Portugalisë renditet Danimarka që zë poziten e dytë me 10 pikë.

Në vend të tretë është Shqipëria me 7 pikë, 5 më shumë se Serbia dhe Armenia që zënë pozitat 4 dhe 5 në Grupin I.

Tabela, Grupi I

1.Portugalia 12 pikë

2.Danimarka 10 pikë

3.Shqipëria 7 pikë (1 ndeshje më pak)

4.Serbia 1 pikë

5.Armenia 1 pikë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT