Ja si tallen shqiptarët e Maqedonisë me politikanët e tyre (Foto)

 

Shqiptarëve në Maqedoni në mënyrë shumë të veçantë po e shprehin mllefin e tyre ndaj politikanëve shqiptarë të Maqedonisë. Pas “bombave” të partisë opozitare LSDM, është shtuar reagimi popullor në rrjetet sociale, ku me statuse e me fotomontazhe tallëse kundërshtohen partitë politike tradicionale shqiptare, BDI dhe PDSH.

 

 

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT