Ja si qau Lorik Cana për luftën e Kosovës (VIdeo)

Lorik Cana është i lidhur ngushtë me Kosovën, edhe pse është rritur në Zvicër dhe në vendet tjera evropiane.

Kapiteni i Kombëtares Shqiptare ishte mysafir në emisionin Kontrata në televizionin ‘Agon Channel’.

Gjatë këtij emisioni Loriku nuk ka mundur t’i përmbahet lotëve. Ai ka shpërthyer në lot, për shokun e të ngushtë, të cilin e kishte humbur në luftë, e i cili quhej Kushtrim Kelmendi.

https://www.youtube.com/watch?v=o9XJ6QtREvo#t=28

- Advertisement -

MË TË FUNDIT