Ja si mund të shikoni më mirë me anë të grushtit të dorës (Video)

Me anë të kësaj videoje të postuar në internet, tregohet një trik shumë i lehtë me të cilin mund të përmirësoni pamjen dhe të shihni gjërat që janë larg.

Në mungesë të syzeve apo thjerrëzave, mjaftoni të bëni një vrimë të vogël me grusht dhe ta vendosi në sy, ndërsa syrin tjetër ta mbyllni.

Në këtë mënyrë ju do të bllokoni dritën që ju vjen përreth, dhe do të kthjelloni atë që dëshironi të shihni.

Në regjistrimin ku tregohet se si funksionin syri për të parë objektet që na rrethojnë, tregohet se si mund të shikoni më mirë, vetëm më një ‘tunel’ të hapur në grusht.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT