Ja si mund të duket Meka pas 5 viteve (foto)

Vazhdojnë punimet intensive në Qabe, duke bërë zgjerimin më të madh të të gjitha kohërave, ku do të falen njëkohësisht 1.5 milion vetë.

Disa projekte të Meka 2020 paraqiten nëpër shumë vende si versione finale të projektit Meka 2020.
Në vazhdim ju paraqesim të gjitha verzionet e paraqitura dhe verzionin final që pritet të përfundoj në vitin 2020.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT