Ja si kontrollohet kompjuteri nga iPhone-i

Të kontrolloni kompjuterin tuaj me një iPhone është bërë më e lehtë. Google lançoi një version iOS të aplikacionit Chrome Remote Desktop ditën e Hënë, e cila lejon përdoruesit për të hyrë në kompjuterat e tyre nga iPhone-i i tyre.
Logohuni me llogarinë tuaj të Google (ju gjithashtu mund të logoheni me llogari të shumëfishta në qoftë se ju keni më shumë se një) për të parë kompjuterët tuaj të cilën mund t’i shihni. Ashtu si aplikacioni i Android, version i iOS kërkon një ‘shoqërues’ të Chrome për t’u instaluar në versionin desktop të shfletuesit.
Pasi të instalohet, aplikacioni punon në dy mënyra: mode touch dhe mode trackpad.
Funksionaliteti i aplikacionit nuk është shumë i ndryshëm nga aplikacione të tjera të desktop, edhe pse oferta falas e Google-it ishte zhdukur nga App Store deri tani. Microsoft ka një aplikacion iOS të ngjashëm, i quajtur gjithashtu Remote Desktop, por ajo punon vetëm me pajisjet Windows. /TechSot.Al/
- Advertisement -

MË TË FUNDIT