Ja si festohet Muaji i Ramazanit në SHBA (Foto)

Lutjet, agjërimi, mbledhja e familjarëve dhe të të afërmeve në një vend për iftar, shërbimi për komunitetin janë kyçet se si muslimanët në SHBA e festojnë Muajin e Shenjtë të Ramazanit.

Më poshtë keni disa fotografi të cilat tregojnë se si ky muaj festohet nëpër Amerikë gjithandej.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT