Ja si e përshkruajnë mediat çeke vrasjen e çiftit çek

Fillojnë shkrimet në mediat çeke lidhur me vrasjen turistëve shtetasë të këtij vendi, gjatë qëndrimit të tyre në Shqipëri.
 Në portalin informativ të Çekisë, Blesk.cz, shkruan se si dy turistët nga ky vend kishin shkuar për turizëm në veri të Shqipërisë, por u gjetën të në veturën e tyre të vrarë dhe të grabitur.

Duke cituar mediat nga Shqipëria, ky portal çek tregon se si persona ende të panjohur kanë shtirë me armë në çiftin çek.

Bëhet e ditur se këta dy turistë janë nga rajoni i Pilsenit të Çekisë. Zëdhënësja e Ministrisë së Jashtme të Çekisë, Michaela Lagronova ka thënë për këtë medium se konsulli i këtij shteti në Tiranë, ka udhëtuar për në vendin e krimit për t’u informuar nga afër lidhur me situatën.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT