Ja si duken makinat pa rrota(Foto)

Makina është një ndër objektet pa të cilën njeriu tashmë e ka shumë të vështirë lëvizjen, jemi mësuar ta identifikojmë atë si një objekt me katër rrota.

Një fotograf francez Renaud Marion e konsideroi idenë e tij për “një botë me makina pa rrota” si të mirë për ta bërë realitet, dhe tani ai ka zgjedhur disa vetura për projektin e tij.

Në këtë set fotosh të makinave pa rrota në vëme re se ka makinatë cilat duket normal dhe nëse ne jua heqim rrotat por ka të tjera të cilat duken keq në këtë formë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT