Ja si do të duket sheshi i Mitrovicës (foto)

 

Sheshi në qendër të Mitrovicës është në përfundim të punimeve, dhe nëse nuk ka pengesa nga bizneset dhe banorët punimet do të përfundojnë deri në fund të muajit gusht.

Në foto mund ta shihni sheshin se si ishte më parë dhe si do të ndryshoj pas një muaji.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT